ClassicGamerNL, how-to

Refurbish een Game Boy Classic, het is super simpel

Vorig jaar had ik het al via Instagram laten zien dat ik een nieuwe behuizing voor mijn Game Boy had besteld. Nu eindelijk de tijd om er een filmpje van te maken!

Het in elkaar zetten van de Game Boy Classic is echt een stuk gemakkelijker dan ik dacht. Natuulijk gaat er altijd iets fout en was ik vergeten het folie aan de binnenkant van het scherm te halen, maar op det schoonheidsfoutje na zag het er goed uit!

Vinden jullie dit een leuke video, laat dan even een duimpje achter een jullie vragen beantwoord ik met plezier in de comments!

0 Comments

Robbert

Reply your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.