Home Geen categorie Limited Games Dragon Quest 1, 2 en 3 Collectie voor Nintendo Switch
Dragon Quest 1, 2 en 3 Collectie voor Nintendo Switch

Dragon Quest 1, 2 en 3 Collectie voor Nintendo Switch

0
0

Ik maakte een klein vreugdesprongetje toen ik zag dat deze collectie naar de Nintendo Switch komt en ook in het Engels speelbaar zal zijn! Ik heb het over de Dragon Quest 1 + 2 + 3 Collectie! Deze collectie bevat de eerste drie games uit de Dragon Quest-serie. Dragon Quest, Dragon Quest II: Luminaries of the Legendary Line en Dragon Quest III: The Seeds of Salvation.

Alle delen zullen meertalig zijn. Of het spel ook in Europa zal worden uitgebracht is niet bekend, maar hij is wel al te bestellen bij Play-Asia! De releasedatum is in oktober 2019! De prijs op dit moment 38,15 exclusief belastingen en verzendkosten.

LEAVE YOUR COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.