Home ClassicGamerNL Kun je retro games vinden in de Nederlandse kringloopwinkels?
  Previous Video Alles wat ik kan vertellen over mijn Virtual Boy
  Next Video Nintendo Post E3 Event

Kun je retro games vinden in de Nederlandse kringloopwinkels?

0
0

We kennen natuurlijk allemaal die practige verhalen van mensen die de mooiste dingen in de kringloopwinkels kopen. Ook ik ben dol op de kringloop en natuurlijk loop ook ik te dromen over die ultieme vondst te vinden. Voor de een is dat een tinnen potje, voor de ander een lp. Ik ga voor de games en oude hardware. Normaal gesproken duik ik even een kringloop in als ik in de buurt ben, maar nu pak ik het een keer anders aan.

Via Google Maps heb ik een hele route gemaakt met allemaal kringloopwinkels die ik kan bezoeken. Een dagje kringloop hoppen, wat ik heb gevonden vind je in de video!

Wat is jouw aller mooiste vondst uit een kringloopwinkel?

LEAVE YOUR COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.