Home ClassicGamerNL Alles wat ik kan vertellen over mijn Virtual Boy
  Previous Video Refurbish een Game Boy Classic, het is super simpel
  Next Video Kun je retro games vinden in de Nederlandse kringloopwinkels?

Alles wat ik kan vertellen over mijn Virtual Boy

0
0

Onlangs heb ik mijn Virtual Boy van zolder gehaald en er een leuke video over gemaakt. Ik hoop dat jullie hem leuk vinden. Wil je ook weten hoe je de Virtual Boy kan repareren en hoe je 3d-materiaal kan printen laat het me weten via Instagram of YouTube. Eventueel wil ik ook wel de opzetstukjes voor de schermpjes voor je uitprinten. 🙂

 

LEAVE YOUR COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.