Home ClassicGamerNL DROOMVAKANTIE DISNEYLAND HOTEL MET JACUZZI
  Previous Video Star Wars Battlefront VR Missions Star Wars Battlefront VR Missions
  Next Video SNES Classic Mini cadeau van Nintendo!

DROOMVAKANTIE DISNEYLAND HOTEL MET JACUZZI

0
0

Van de ene verbazing vallen we in de andere. Wat een topvakantie! We beginnen met de verrassing voor Michael en Luna dat we naar Disneyland gaan. Na een korte overnachting duiken we Disneland park in samen met twee super schatten: Linda en Jan. Michael is helemaal onderste boven van het stralende uitelijk en lieve karakter van Linda, maar na een gezellige ochtend moeten we toch haast maken om optijd te kunnen checken bij Center Parcs Villages Nature. Daar staat een enorme verrassing te wachten: een VIP ROOM met Jacuzzi, vrij uitzicht over de natuur, het lekkerste Itlaliaanse eten dat ik ooit gegeten heb in een betoverende sprookjesactige natuuromgeving. Wauw, wat een leven!

 

LEAVE YOUR COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.