Home ClassicGamerNL GAMESCOM 2017 DAG1 – AUTO STUK – PROJECT CARS 2 IN VR – STA VOOR AAP BIJ HTC
  Previous Video Lekker Zombies Neermaaien in Arizona Sunshine met Virtual Reality!
  Next Video Sonic Mania Terug naar de roots we spelen de levels van Sonic 1 en Sonic 2 in een nieuw jasje

GAMESCOM 2017 DAG1 – AUTO STUK – PROJECT CARS 2 IN VR – STA VOOR AAP BIJ HTC

0
0

Gamescom 2017 was een enorm succes. Ik heb dit keer de camera meegenomen om voor jullie alles wat ik doe vast te leggen in mijn eerste vlog! In dit deel zie je dat ik auto pech heb, Zie je wat je niet ziet als je een VR headset draagt en speel ik super toffe games zoals Super Lucky’s Tale, Project CARS

LEAVE YOUR COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.