Home ClassicGamerNL Project Cars launch trailer WiiU
  Next Video Gran Turismo 6 een van mijn eerste Twitch Streams!

Project Cars launch trailer WiiU

0
0

Een van mijnย eerste video’s op ClassicGamerNL! Hiervoor had ik ook een YouTube-kanaal met heel veel vrienden (meer dan 20.000), waar ik oude spelletjes op deelde. Helaas werd hij na drie strikes zonder pardon offline gehaald. De strikes kwamen achteraf van Nintendo die niet wou dat ik video’s van hun spellen online plaatste. De strikes kwamen ook zo kort op elkaar dat ik geen kans had uit te vogelen wat ik fout deed. Daarna is mijn YouTube nooit meer van de grond gekomen en ben ik als journalist verder door het leven gegaan…

Het idee was een blog met game nieuws. Een van die berichten was de trailer van Project CARS voor de Wii U. Acheraf is dit spel nooit verschenen voor de Wii U.

 

LEAVE YOUR COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.